Star Media представить на Одеському кінофестивалі серіал

Star Media представить на Одеському кінофестивалі серіал "Подорожники"

Укрінформ
У рамках 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю кінокомпанія Star Media презентує нову сімейну комедію з українським колоритом “Подорожники”.
Цей серіал є одним з найочікуваніших у новому телесезоні, повідомили Укрінформу у пресслужбі ОМКФ.

“На кінофестивалі серіал будуть представляти продюсери Влад Ряшин і Галина Храпко, режисер-постановник Володимир Харченко-Куликовський, а також актори Ірма Вітовська та В’ячеслав Довженко”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, презентація відбудеться 18 липня в кінотеатрі “Мультиплекс”. Сама телевізійна прем’єра - 9 вересня на Новому каналі.

Серіал розповідає про сім’ю Рудих, яка мала прекрасний сімейний бізнес на житомирській трасі - ресторан “Подорожник”, і вже багато років мріяла про його розширення. День у день, рік у рік сім’я на чолі з Іриною збирала гроші на придбання ще одного мотельно-ресторанного комплексу.

Читайте також: На Одеському кінофестивалі презентували фільм “U311 “Черкаси”

Але в довгоочікуваний день до Житомира з Мілана приїжджає Сусанна Форці та встигає купити цей комплекс раніше. І приїжджає вона не сама, а зі своїм чоловіком-італійцем Маріо – мішленівським шефом із двома зірками. І спалахує буревій конкуренції між двома ресторанами, двох кухонь – української та італійської, та двох суперниць ще з шкільних часів – Ірини та Сусанни. А поки ресторатори били горщики, серця їхніх дітей, Ані та Алекса, пов’язав між собою амур. Тож тепер на житомирській трасі вирують справжні шекспірівські пристрасті, приправлені якісним гумором.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-