Фестиваль VideoZhara цьогоріч планує зібрати до 20 тисяч гостей

Фестиваль VideoZhara цьогоріч планує зібрати до 20 тисяч гостей

Укрінформ
Цього року на фестивалі відеокреативу, відеоблогінгу та відеокультури VideoZhara побуває від 15 до 20 тисяч осіб.

Таку прогнозовану кількість учасників назвав у інтерв’ю Укрінформу сертифікований YouTube-фахівець, стратег фестивалю відеоблогерів VideoZhara Микола Рогинець. 

"Минулого року ми проводили фестиваль не лише у Києві, були ще маленькі заходи - до тисячі осіб - у Харкові, Львові, Одесі та Дніпропетровську. Сумарно по Україні ми зібрали близько 15 тисяч, а цього року – лише у столиці прогнозуємо від 15 до 20 тисяч", - сказав він.

За словами Рогинця, упродовж двох днів 8-9 червня на території Арт-заводу Платформа працюватимуть 17 майданчиків.

"Цього року ми співпрацюємо з рухом Global Talent, який останніми роками дуже активно у напрямку танців розвиває творчу складову в Україні. Вони проведуть супер-фінал свого конкурсу в нас на Mastercard-сцені", - розповів стратег фестивалю.

Він поінформував, що є Gaming-зона, де все присвячено комп'ютерним іграм, є Lifestyle-зона, Cinema-зона. Гумор, багато музики, зустрічі з відомими блогерами, ток-шоу. Навіть невелика експериментальна зона з тваринами.

Читайте також: Говоримо зі стратегом фесту відеоблогерів VIDEOZHARA

"Узагалі, це такий мультимедійний офлайн-захід – зв'язок фізичного і віртуального світів. Ми намагаємося відтворити в реальному світі на території фестивалю все те, чим наша аудиторія живе в інтернеті. У цьому проекті ми бачимо якусь місію – наша компанія з величезною відповідальністю ставиться до контенту і хоче, щоб наші блогери, як юні, так і дорослі, створювали його за всіма правилами, щоб він був конструктивним і якісним", - розповів Рогинець.

Фото: videozhara.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-