Український фільм “Фокстер&Макс” вийде на екрани восени

Український фільм “Фокстер&Макс” вийде на екрани восени

Відео
Укрінформ
Компанія FILM.UA Distribution включила у свій дистрибуційний портфель фантастичну стрічку про дружбу хлопчика із собакою-супергероєм режисера Анатолія Матешка (виробництва Pronto Film за підтримки Держкіно).

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

“Проект вже було представлено на найбільшому європейському кіноринку Marche du Film, де він привернув увагу з боку світових баєрів. Компанія FILM.UA Distribution разом з MMD UA також займається кінотеатральною дистрибуцією стрічки на території України. Фільм вийде у широкий прокат восени 2019 року”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, “Фокстер&Макс” – вже не перший фільм не власного виробництва FILM.UA Group, який потрапив до дистрибуційного пакета FILM.UA Distribution.

“Приємно усвідомлювати, що тривала й непроста робота чисельної творчої групи добігає кінця і з кожним днем все реальніше вимальовується близька перспектива прем’єрного ажіотажу та хвилювання за глядацьку реакцію”, – коментує Максим Асадчий, продюсер фільму (Pronto Film).

Оператор фільму - Дмитро Недря. Продюсери - Максим Асадчий, Катерина Копилова.

В ролях:  Богдан Козій, Віталія Турчин, Томаш Освєчінскі, Максим Самчик, Роман Халаїмов, Дар’я Полуніна, Макс Родіонов, Влад Мамчур, Анастасія Матешко.

Читайте також: Український “Генделик” повезуть на ізраїльський кінофест

В основі стрічки - історія про те, як творчий, але самотній школяр Макс виявляє, що графіті собаки, яке він намалював знайденим під мостом балончиком, ожило у вигляді пса-наноробота із суперможливостями. І тепер за ними обома полює небезпечний злочинець, який не зупиниться ні перед чим, щоб оволодіти цією могутньою технологією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-