Вихідні для креативних: багато музики та фестиваль блогерів

Вихідні для креативних: багато музики та фестиваль блогерів

Афіша
Укрінформ
Розказуємо, ЩО та ДЕ послухати, подивитися та просто відпочити з друзями.

Міжнародний музичний фестиваль «O-Фест 2019»

Що цікавого: У межах фестивалю на сцені Національної оперети України, на Співочому полі та в літньому театрі Бучанського парку відбудуться грандіозні Міжнародні Гала-концерти. Проходитимуть численні театрально-музичні шоу, гратимуть оркестри, артисти представлятимуть арт-перформанси, відбудуться майстер-класи, ворк-шопи, галереї, дитячі квести, кулінарні презентації, тощо.

Коли: 8 - 9 червня

Де: Локації міста

Скільки: 80 - 350 грн.

Більше інформації: Facebook

Фестиваль відеокреативу та блогерів «Videozhara»

Що цікавого: Найпопулярніші відеоблогери-мільйонники та їх читачі нарешті зустрінуться в реалі. Це будуть незабутні вихідні, повні драйву і креативу. Будьте в темі. Приходьте, щоб провести час з неординарними постатями блогосфери Instagram і YouTube.

Коли: 8 - 9 червня

Де: Арт-завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1)

Скільки: від 449 грн

Більше інформації: Facebook

Читайте також: Микола Рогинець, сертифікований YouTube-фахівець, стратег фестивалю відеоблогерів VideoZhara

Концерт «Guitarra nueva»

Що цікавого: На концерті «GUITARRA NUEVA» звучатиме музика у виконанні квартету гітаристів «Machado Quartett» (Мюнхен, Німеччина). Machado Quartett – виняткові музиканти. Вони створили власний стиль – «guitarra nueva», що в буквальному перекладі з іспанської – нова гітара. У його основі – експериментальні методи гри, які розширюють звуковий спектр класичної гітари, дивують слухача витонченим аранжуванням. А ще виконавці руйнують межі між джазом, класичною та популярною музикою. У програмі — твори Дж. Россіні, А. П’яццолли, Р. Портимана, Дж. Гурвіца, А. Іглесіаса, Ч. Машадо, Б. Прюфлінгера, Е. Віла Лобоса.

Коли: 9 червня 19:00

Де: Національна філармонія України (Володимирський узвіз, 2)

Скільки: 70 - 350 грн

Більше інформації: Facebook

Фестиваль ручного друку «Принт фест 4/100»

Що цікавого: Основна мета «Принт фест _/100» – популяризація сучасної друкованої графіки в Україні та розвиток спільноти принтмейкерів. 

Коли:  8 - 9 червня

Де: Культурний простір «MetaCulture» (вул. Нижньоюрківська, 31)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Концерт «Romantic Frank Sinatra»

Що цікавого: Зі Сполучених Штатів Америки приїде джазовий вокаліст Чак Уінслі, який виконає найбільш романтичні пісні Франка Сінатри. Концерт відбудеться у супроводі симфонічного оркестру.

Коли: 9 червня 19:00

Де: Національний ботанічний сад ім. М. Гришка (вул. Тимірязєвська, 1)

Скільки: 330 - 3000 грн

Більше інформації: Facebook

Концерт з музики Баха «Luna Ensemble. Розтопи моє серце»

Що цікавого: Фестиваль Високого Мистецтва Bouquet Kyiv Stage представляє концерт музики Йоганна Себастіана Баха "Luna Ensemble". Luna Ensemble виник з ініціативи солістів Київського Національного театру оперети, які об’єднали свої зусилля у справі пропагування музики майстрів епохи бароко, дуже поширеної в Європі але, на жаль, малопомітної у нас. Учасники ансамблю сприймають музику бароко як живу традицію і бачать себе не музейниками, що максимально точно і послідовно відтворюють принципи музикування тих часів, а продовжувачами великої епохи, що також не виключає її переосмислення та осучаснення.

Коли: 7 червня 19:00

Де: Сад Національного заповідника "Софія Київська"

Скільки: 20 грн

Більше інформації: Facebook

Лекція Олександра Ляпіна «Документальна фотографія як маніпуляція»

Що цікавого: На лекції буде розглянуто складне питання довіри зображенню і наслідків цієї віри в документальність, яка, по суті, є абсолютною інтерпретацією і маніпуляцією. 

Коли: 9 червня 14:00

Де: Мистецький арсенал, вулична сцена (вул. Лаврська, 12)

Скільки: 80 грн

Більше інформації: Facebook

Фестиваль «MonteRay Summer Rock Fest 2019»

Що цікавого: MonteRay Summer Rock Fest другий рік поспіль збирає яскраві команди київської альтернативної рок-сцени. 6 самобутніх гуртів чекають на вас на одному з найкращих концертних майданчиків столиці.

Коли: 9 червня 18:00

Де: MonteRay Live Stage (вул. Прорізна, 8)

Скільки: 100 - 250 грн

Більше інформації: Facebook

VIII Всеукраїнське трієнале «Живопис 2019»

Що цікавого: Головна ідея трієнале «Живопис 2019» – подарувати глядачеві можливість побачити найпомітніші й найцікавіші роботи українських художників за останні 3 роки. У вас буде унікальна можливість в одному виставковому просторі ознайомитися з класичним живописом, імпресіонічними варіаціями, сучасними символіко-образними пошуками, абстрактними та експресивними рішеннями українських митців.

Коли: 7  - 30 червня

Де: Центральний будинок художника (вул. Січових Стрільців, 1/5)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Акустична вечірка з Гіо Дарахвелідзе

Що цікавого: Він – музикант та автор пісень. Україна про нього почула після проекту «Голос», де Гіо виступав у команді Дана Балана. Гіо співає під акустичну гітару і працює у стилі поп з елементами соул. Він виконає авторські пісні, і кавери на світові хіти Ed Sheeran, Queen, Bruno Mars, Justin Timberlake. Після виступу Гіо у програмі вечірки – запальні танці під сети від ді-джея Oleksandr Pantileev.

Коли: 8 червня 18:00

Де: Всі. Свої (вул. Десятинна, 12)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест 2019»

Що цікавого: До конкурсної програми увійшли сім фільмів для глядачів від 4 років, відібраних на найбільших європейських кінофорумах. Спеціальною подією цього року стане показ класичної комедії «Цирк», присвячений 130-річчю від дня народження видатного режисера Чарлі Чапліна. Українські та італійські мультики, скандинавські комедії, перший в історії фестивалю жахастик та нарешті стрічка про сову – все це чекає на вас у програмі фестивалю.

Коли: 31 травня  - 9 червня

Де: Кінотеатри Києва

Скільки: Реєстрація на безкоштовний показ.

Більше інформації: Facebook

Концерт Marc Martel «Queen Show»

Що цікавого: Marc Martel був підключений до створення фільму «Богемна рапсодія» ще до того, як був знайдений виконавець головної ролі. Мартел став знаменитий як вокальний двійник лідера Queen, коли Тейлор шукав співака для триб’ют-колективу Queen Extravaganza.

Коли: 7 червня 19:00

Де: Палац «Україна» (вул. Велика Васильківська, 103)

Скільки: 350 - 2250 грн

Більше інформації: Facebook

Феміністичний художній проект «Пещера Золотой Розы»

Що цікавого: Виставка називається на честь дитячого італійського телесеріалу 90-х Fantaghirò. Що означає любов до нібито несерйозного, незначимого, дитячого, до «типів задоволення, що об’єднують багатьох»; любов до уяви, до прозорого бачення, до феміністичного бачення, що уявляти не менше жорстоко, ніж діяти, що уявляти – жорстокіше, ніж діяти.

Коли: 25 травня - 15 червня

Де: Closer Art Centre (вул. Нижньоюрківська, 31)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Фестиваль вина "KYIV WINE 2019"

Що цікавого: Винні дегустації, фудмаркет з прицілом на гастрономічну подію року, бранчі, фермерські обіди, класи за участю локальних і європейських шефів, винні бари. У перший день - дегустації без обмежень.

Коли: 8 - 9 червня

Де: Kyiv Wine (вул. Межигірська, 82)

Скільки: від 850 грн

Більше інформації: Facebook

Свято вулиці Костьольної: День Франкофонії 2019

Що цікавого: Тільки раз на рік вулиця Костьольна перекривається та стає повністю пішохідною, щоб святкувати життя у дусі 'très français' - "дуже по-французьки". Коли? На День Франкофонії!

Коли: 9 червня

Де: вул. Костьольна

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Фестиваль "Містична Японія"

Що цікавого: Неймовірна, загадкова, ваблива, екзотична Японія... Країна з унікальними традиціями, де кожна дія має свій особливий сенс – від організації особистого простору, вирощування бонсай та рукоділля до бойових мистецтв і культури створення мечів, що нараховує більше 15 століть. Самураї, гейші, каторі, ієрогліфи, ікебана, косплей, аніме, кюдо, бонсай, орігамі... Вас також ваблять і зачаровують ці слова і те, що за ними приховано? Програма фестивалю

Коли: 8 - 9 червня

Де: Арт-простір Samskara (Львівська площа, 8)

Скільки: 250 грн. У кімоно – безкоштовний вхід. Японський косплей – знижка 50 грн

Більше інформації: Facebook

День Ізоляції 2019

Що цікавого: Вже протягом п’яти років фонд перебуває у вигнанні після того, як територія заводу, а отже, й основної культурної інституції в Донецьку була захоплена мілітаризованими проросійськими угрупованнями. У рамках вечірньої програми відкриється пункт прийому іграшкової зброї для довготривалого проекту «TOY», над яким зараз працює художник Роман Михайлов.

Коли: 9 червня 18:00

Де: IZOLYATSIA та IZONE (вул. Набережно-Лугова, 8)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Перше фото: jack_belozerov

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-