KOZAK Fest скасував у неділю всі заходи

KOZAK Fest скасував у неділю всі заходи

Укрінформ
Найбільший етно-рок-фестиваль центральної України KOZAK Fest скасував усі заходи, заплановані на 2 червня, через наслідки вчорашнього буревію на Дніпропетровщині.

Про це організатори фестивалю повідомили у Facebook.

"Через стихійне лихо всі заходи, які були заплановані на сьогодні, 2 червня, скасовані. Всю ніч команда KOZAK Fest намагалась ліквідувати наслідки негоди, але, на жаль, за такий короткий проміжок часу неможливо відновити повноцінну роботу сцени, яка постраждала найбільше", - зазначається у повідомленні.

Організатори також висловили вдячність за чітку і злагоджену роботу співробітникам поліції, полку "Дніпро-1" та ДСНС та усім, хто прийшов на допомогу під час стихії.

Читайте також: На етно-рок-фестивалі KOZAK Fest через буревій обвалився дах сцени

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 1 червня, під час етно-рок-фестивалю KOZAK Fest, що відбувається на Дніпропетровщині, почався сильний дощ та буревій, негода спричинила обвал даху сцени.

KOZAK Fest - найбільший етно-рок-фестиваль центральної України. 2019 року захід відбувається 31 травня та 1-2 червня в урочищі Княжі Байраки на Дніпропетровщині. Присвячений фестиваль перемозі Богдана Хмельницького у битві під Жовтими Водами.

Минулого року фестиваль відвідали понад 100 тисяч людей. У 2019 році серед виконавців – "СКАЙ", "Друга Ріка", "Онука", Detach, "Чумацький шлях", Наталка Карпа та багато інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-