В Україні відзначать найвпливовіших блогерів

В Україні відзначать найвпливовіших блогерів

Укрінформ
Найвпливовіші українські блогери-інфлюенсери отримають нагороди від головного фестивалю відеокреативу і блогерів VIDEOZHARA 2019 та медіакомпанії Agency of Internet Rights – офіційного партнера YouTube в Україні.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, церемонія вручення премії БЛОГОСФЕРА відбудеться 8 червня в межах фестивалю.

«Сила інфлюенсера (агент впливу, або особа, яка чинить вплив і розповсюджує ідеї будь-якої організації в середовищі людей, котрі до цієї організації не належать – ред.) в тому, що він сам по собі – медіа-канал, як радіохвиля, канал телебачення або друковане видання. Інфлюенсери тому і називаються так, бо впливають на багатьох людей, і їхня сила в тому, що люди дослухаються до них», - розповів член журі премії БЛОГОСФЕРА, засновник та керуючий партнер маркетингової агенції Aimbulance Роман Гавриш.

Український режисер Ахтем Сеітаблаєв, який також входить до складу журі, вбачає завданням сучасного інфлюенсера заражати ідеями і мріями.

«Завдання сучасного блогінгу - не тільки захопити свою аудиторію, а й спробувати разом з нею змінити світ на краще. Вміти переконувати і заряджати своїм ентузіазмом», - переконаний він.

Водночас, медіаменеджер, автор womo.ua та радник з питань сталого розвитку СЕО Starlightmedia Ірина Рубіс вважає, що інфлюенсер має бути чесним і відповідальним. «Чесність - нова валюта. Саме нею і завойовують свою аудиторію блогери. Однак основне завдання, яке стоїть перед інфлюенсерами, - в своєчасному усвідомленні, що лідери думок - це не тільки про вплив. Це ще й про відповідальність. Адже сила і влада без відповідальності - страшний мікс».

Лауреатів премії БЛОГОСФЕРА 2019 визначатимуть у 3 етапи. Експерти медіакомпанії Agency of Internet Rights оцінюють претендентів і складають шорт-лист. Експертне журі робить свій вибір, оцінюючи канали за заявленими критеріями. Відкрите глядацьке голосування визначає переможця в кожній номінації.

Читайте також: На IT-конкурсі INFOMATRIX українські школярі вибороли 14 медалей

Серед номінацій премії Блогосфера 2019 - "Маленьке відкриття" (для дитячих каналів), "Блогер за покликанням" (нагороджується канал відомої медіаособистості, яка домоглася успіху в блогингу), "Саунд-тренд" (музичний канал, чиї треки ставлять на "репіт" в усьому світі), "Нештучний інтелект" (освітній канал, який дбає про IQ кожного свого підписника), "Ти 3.0" (нагороджується канал, чий контент просуває здоровий спосіб життя, духовне і фізичне самовдосконалення), "Без обмежень" (канал мотиватора - креатора, що подолав труднощі і всі перешкоди на своєму шляху), True Brand (нагороджується канал бренда, який створює дійсно цікавий контент, а також піклується про свого споживача і розуміє його), "Впливовий б'ютінг" (канал креатора, здатного перетворити, прикрасити і знайти чарівність в кожній індивідуальності).

VIDEOZHARA - головний фестиваль відеокреатіву і блогерів в Україні. Проводиться медіакомпанією Agency of Internet Rights щорічно з 2016 року. За період існування фестивалю його відвідали понад 50 тисяч відвідувачів та біля 5 тисяч відеоблогерів з країн СНД.

Перше фото: Instagram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-