Кінофестиваль

Кінофестиваль "Молодість" назвав всіх учасників

Укрінформ
48-ий Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість", який стартує 25 травня, оприлюднив повний список учасників.

Про це повідомляє прес-служба КМКФ.

"У рамках 48-го кінофестивалю «Молодість» – фільми з найпрестижніших світових кінофестивалів, дитяча програма, українські прем'єри, майстер-класи, пітчинг, виставка і, найголовніше, – визначення найкращих серед учасників Міжнародного та Національного конкурсів", - зазначається у дописі.

Зокрема, Міжнародна програма включає у себе конкурси повнометражних дебютних фільмів, короткометражних та студентських стрічок. Загалом до неї увійшло більше 40 фільмів.

Водночас, у переліку фільмів Національного конкурсу - 24 картини. Серед них є колишні номінанти та лауреати “Молодості”, стрічка - учасник короткометражного конкурсу Каннського кінофестивалю “Анна”», вироблена у копродукції України, Ізраїлю та Великої Британії; лауреат Золотої Дзиґи "Mia Donna" Павла Острікова і найкраща короткометражна робота 9-го ОМКФ – "В радості, і тільки в радості" Марини Рощиної.

Читайте також: У Грузії стартував кінофестиваль “Україна у фокусі”

Як зазначається, переможець отримує 10 000 доларів США і статуетку “Скіфський олень” за найкращий фільм Міжнародного конкурсу.

Автори накращого короткометражного, студентського та повнометражного фільмів отримають “Скіфського оленя” і грошову винагороду у розмірі 2 000 доларів США. Лауреат Національного конкурсу крім нагороди отримає 50 000 гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-