На благодійній

На благодійній "Ночі чемпіонів" у Вегасі Кличко виставив лот - екскурсія Києвом

Відео
Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення президента WBC Маурісіо Сулеймана взяв участь у благодійному заході «Ніч чемпіонів» в американському Лас-Вегасі.

Про це мер повідомив у відео, опублікованому на його Facebook.

«Перебуваючи в Сполучених Штатах, отримав запрошення від президента WBC взяти участь у благодійному вечорі, на якому збираються всі чемпіони», - зазначив Кличко.

У коментарі під відео він написав, що Майк Тайсон, Евандер Холіфілд, Леннокс Льюїс, Оскар Де Ла Хойя та інші легенди боксу зібралися на благодійний вечір, щоб зібрати кошти на підтримку та реабілітацію спортсменів в усьому світі.

Читайте також: Вже в травні у Києві відкриють міст від арки Дружби до Володимирської гірки

«І, оскільки перебуваю у відрядженні в США, був радий приєднатися до заходу. Також не зміг не скористатися можливістю і зробив презентацію Києва, запропонувавши лот (на благодійному аукціоні, - ред.) - екскурсію по нашому місту», - розповів мер української столиці.

Наостанок Віталій Кличко звернув увагу на те, що після Конгресу WBC в Києві, який пройшов восени 2018 на його запрошення, на всіх емблемах цієї боксерської організації почали на передньому плані стали зображати саме прапор України.

Фото: Віталій Кличко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-