Хористи з Тернополя завоювали гран-прі міжнародного фестивалю

Хористи з Тернополя завоювали гран-прі міжнародного фестивалю

Відео
Укрінформ
Народна дитяча хорова капела «Зоринка» з Тернополя завоювала гран-прі Міжконфесійного фестивалю духовної пісні «Я там, де є благословення», який завершився напередодні увечері в Тернополі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Три дні поспіль у Тернополі тривало барвисте пісенне дійство, в якому взяли участь мистецькі колективи з різних областей України та з-за кордону. Мелодійне багатоголосся учасників конкурсу лунало і в мистецьких залах, і в храмах обласного центру. Звичайно, нам приємно, що саме співаки з Тернополя – учасники народної дитячої хорової капели «Зоринка» завоювали гран-прі цього престижного міжнародного конкурсу», - розповів кореспонденту агентства заступник начальник міського управління культури і мистецтв Василь Кармазин.

Читайте також: Біля виборчої дільниці на Тернопільщині померла людина

Міжнародний міжконфесійний фестиваль-конкурс духовної пісні «Я там, де є благословення» проводиться у Тернополі 9-й рік поспіль. Його мета - підтримка та популяризація культурних і духовних пісенних цінностей християнського світу, сучасної релігійної пісні, підтримка талановитих, обдарованих особистостей, встановлення тісних творчих стосунків між колективами та виконавцями в Україні і зарубіжних країнах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-