На дитячому Віденському балу у Києві покажуть мюзикл на соціальну тему

На дитячому Віденському балу у Києві покажуть мюзикл на соціальну тему

Укрінформ
На дитячому Віденському балу в Києві, який відбудеться 14 квітня, презентують створений спеціально до заходу мюзикл на соціальну тематику. Головні ролі виконають дебютанти "дорослого" балу Аліна Башкіна та Кір Каплуновський.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в оргкомітеті балу.

"На дитячому Віденському балу буде презентовано мюзикл, який є унікальним соціальним проектом. Ми з моїм партнером Кирилом Каплуновським виконаємо в ньому головні ролі", - розповіла співачка Аліна Башкіна.

Як зазначили в оргкомітеті, в основу мюзиклу покладена майже голлівудська історія про юнака і дівчину, які познайомилися в Інтернеті й домовилися разом взяти участь у Віденському балу. Та коли вони зустрілися в реалі, виявилося, що хлопець пересувається в інвалідному візку.

Режисером мюзиклу є Віктор Книш.

Читайте також: На віденських балах в Україні зібрали вже близько 2 мільйонів на благодійність

Як повідомляв Укрінформ, 14 квітня в Колонній залі Київської держадміністрації відбудеться дитячий Віденський бал, в якому візьмуть участь понад 200 дебютантів, серед яких є діти відомих людей, вихованці столичного Центру реабілітації дітей з інвалідністю, призери олімпіад та конкурсів, маленькі актори та танцюристи. Формат заходу аналогічний традиційним Віденським балам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-