Франківські актори проведуть

Франківські актори проведуть "неСОН театральної ночі" у домашніх халатах

Укрінформ
Івано-Франківський національний академічний драматичний театр до Міжнародного дня театру, який відзначається 27 березня, готує нічну програму «неСОН театральної ночі».

Про це на прес-конференції в Івано-Франківську розповів директор театру народний артист України Ростислав Держипільський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми зробили собі «неСОН театральної ночі» в День театру, який вирішили зустріти в родинному колі. Туди потраплять лише найближчі. Буде весь колектив нашого театру. Сотня щасливих шанувальників, які зможуть купити квиточки, зустрінуть День театру в особливій домашній атмосфері», - зазначив Держипільський.

За його словами, це неофіційний захід, тому дрес-код – домашні халати.

Директор театру уточнив, що нічна програма передбачає п’ять дій. Вона розпочнеться у фойє драмтеатру 26 березня о 23 годині, де акторів та їх шанувальників зустріне оркестр, різні персонажі та статуї. Опівночі стартує театральний капусник та танцювальний флешмоб. Головна сцена запросить гостей о 1 годині ночі, пройдуть майстер-класи від улюблених акторів театру.

«З 2 до 3 години ночі у підвалі театру розпочнеться Hamlet-перформанс з Юрієм Андруховичем. У підземеллі він буде читати Гамлета, будуть і сюрпризи», - зауважив Держипільський.

Читайте також: Вінницький театр обмінюватиметься акторами та режисерами з театрами Грузії

Ще годину гостей та акторів розважатиме гурт «Пенсія», після чого до світанку відкриється «Дискотека пародій». Найбільш витривалі разом зустрінуть схід сонця.

Міжнародний день театру відзначають 27 березня. За переказами, саме у цей день відбулась прем'єра першої театральної вистави у Стародавньому Римі.

Фото: mi100.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-