На фестивалі Docudays покажуть фільм про політв'язня Балуха

На фестивалі Docudays покажуть фільм про політв'язня Балуха

Укрінформ
Відкритий показ документального проекту “Балух” відбудеться 27 березня о 17:30 в межах фестивалю Docudays UA.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі фестивалю.

“В рамках правозахисної програми фестивалю Docudays UA “Радіо Свобода” спільно з інформаційною платформою “Сьогодні” представлять документальний проект “Балух”. Після показу відбудеться відкрита дискусія “Своїх не полишаємо: що відбувається в Криму?” - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, в дискусії заплановано участь адвоката, захисника Володимира Балуха - Ольги Дінзе та заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу, колишнього політв’язня Ахтема Чийгоза.

Читайте також: У прокат виходить українсько-німецький фільм "Вулкан"

Фільм про засудженого в Криму українського активіста Балуха зняла команда телепроекту "Крим.Реалії" (Радіо Свобода). Для зйомок журналісти вирушили до анексованого Криму, щоб, незважаючи на переслідування і погрози, розповісти життєву історію Балуха. У фільмі є кадри, що раніше не публікувалися, а також інтерв'ю, які герої дали вперше у житті. Під час зустрічі після показу стрічки автори фільму розкажуть, як вдалося зняти матеріал про Балуха в Криму та з якими труднощами у своїй роботі зіштовхнулася знімальна група.

Тізер фільму тут. Захід відбудеться за адресою: IZONE, вул. Набережно-Лугова, 8.

Як повідомляв Укрінформ, XVI Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA проходить у Києві з 22-го до 30 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-