Говоримо з Софією Рожко про здорове харчування

Говоримо з Софією Рожко про здорове харчування

Подкаст
Укрінформ
Гостя розповіла, як правильно споживати шкідливі продукти харчування і не набирати вагу.

Софія має досить незвичну професію нутриціолога. Нутриціологія — це наука про їжу та харчування, про їхню взаємодію, споживання, засвоєння, витрачання та виведення з організму, роль в підтримці здоров'я або виникненні захворювань.

Експерт зі схуднення вважає, що потрібно харчуватися правильно, але й не обмежувати себе радикально. Вона рекомендує 80 відсотків часу їсти те, що треба, а решту - робити те, що хочете. Тобто залишити ці 20 відсотків для солодкого, солоного, алкоголю, але у всьому мати міру.

Софія Рожко - дипломований нутриціолог ірландського Institute of Health Sciences, засновниця школи правильного харчування theBODY school, автор статей на таких ресурсах, як Elle, BeautyHub, Хочу, Anywell і учасниця ефірів на телеканалах 1+1, Київ, Прямий. 

Фото з Instagram: @sofi_rozhko

Читайте також: Валерій Харчишин: Хіт для сідниць за півроку-рік вже ніхто не буде згадувати
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-