Тернопільський митець з ниток і цвяхів створив портрет Тімберлейка

Тернопільський митець з ниток і цвяхів створив портрет Тімберлейка

Фото, відео
Укрінформ
Великоформатний портрет американського поп-співака Джастіна Тімберлейка з цвяхів та ниток створив молодий художник Зеник Палагнюк із містечка Чортків на Тернопільщині.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це насправді оригінальна робота, на яку наш земляк, що вчиться на факультеті «графічний дизайн» у Косівському інституті прикладного та декоративного мистецтва Львівської національної академії мистецтв, витратив понад 200 годин, використав 24 км ниток і 13 тис. цвяхів. Приємно, що обдарований юнак застосував таку рідкісну техніку створення картин, яку у світі використовують одиниці творчих особистостей, коли за допомогою ниток, натягнутих на забиті у полотно цвяшки, після чудернацьких переплетінь народжується дивовижний образ», - розповів кореспонденту Укрінформу директор Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського Роман Пахолок, де на огляд виставлено твір Зеника Палагнюка.


Цікаво, що фрагменти творення незвичного полотна товариш автора відзняв на відео, яке вже має близько півмільйона переглядів.

Сам же Палагнюк каже, що коли його проект сподобається Джастіну Тімберлейку, то він готовий йому подарувати свою роботу.

Тернопільський митець з ниток і цвяхів створив портрет Тімберлейка/ Фото Олега Снітовського

Читайте також: В Ізраїлі на вечорі до дня народження Шевченка українка прочитала власний вірш поетові

38-річний Джастін Рендалл Тімберлейк, - американський поп-музикант та актор, лауреат шести премій «Ґреммі» та двох премій «Еммі».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-