У Житомирі та Бердичеві презентують виставу про український період Бальзака

У Житомирі та Бердичеві презентують виставу про український період Бальзака

Укрінформ
У рамках проведення Balzak Fest, приуроченого до 220-річчя від дня народження французького письменника Оноре де Бальзака, у Житомирі та Бердичеві покажуть виставу про український період його життя - «Ігри вовків бальзаківського віку».

Про це інформує Житомирська ОДА.

“Національний центр театрального мистецтва ім. Леся Курбаса та Київський театр «МІСТ» презентують для жителів області виставу «Ігри вовків бальзаківського віку». Показ відбудеться в Житомирі та Бердичеві в рамках проекту «Мистецька Європа: люди і долі»”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вистава «Ігри вовків бальзаківського віку» – це парадоксальний погляд на постать Оноре де Бальзака та розповідь про український період його життя.

Показ вистави розпочне українсько-французький проект Balzac Fest.

Читайте також: Найстаріший джазовий фестиваль Києва об'єднає музикантів з 8-ми країн світу

Показ вистави відбудеться у четвер, 14 березня, вдень у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І.Кочерги. Цього ж дня о 19.00 актори виступлять на сцені Музично-драматичного театру на Європейській у Бердичеві.

Balzak Fest стартує 14 березня і триватиме до 8 червня. Заходи в рамках проекту пройдуть у Києві, Житомирі, Бердичеві та селі Верхівня на Житомирщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-