У київському Театрі оперети ставлять мюзикл про сімейку Аддамсів

У київському Театрі оперети ставлять мюзикл про сімейку Аддамсів

Укрінформ
Київський національний театр оперети готує квітневу прем’єру бродвейського мюзиклу “Сімейка Аддамсів” за мотивами коміксів Чарльза Аддамса.

Як повідомляють на Facebook-сторінці події, це музична версія розповіді про інфернально-чаклунську родину, яка, прагнучи зла, насправді творить добро. Події розвиваються навколо нового захоплення дочки Аддамсів Венздей (Середи) "нормальним" хлопцем Лукасом Бейнеке.

Для постановки вистави до театру оперети запросили литовських режисера Кестутіса Стасіса Якштаса і художника-постановника Гінтараса Макаревічуса. А ролі в мюзиклі виконують актори Театру оперети.

Читайте також: “Лілея” та “Половецькі танці”: Національна опера анонсувала вистави на березень

"Зі сцени ми розповідаємо про родину, що з точки зору інших людей, живе не за правилами більшості. Але, насправді, вони живуть вірно: з гідністю, повагою одне до одного, з любов’ю, дотримуючись обіцянок. Мюзикл нагадує, що головне у житті – сім’я. І це дуже важливо й актуально у наш час, адже родини розпадаються через дрібниці, невеликі сварки, побутові розбіжності. Багато хто забуває, що варто шукати спільні рішення, прагнути порозуміння”, – говорить про свій задум Кестутіс Стасіс Якштас.

Прем’єрні покази мюзиклу “Сімейка Аддамасів” пройдуть 19 та 20 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-