У Парижі оживили картини Ван Гога

У Парижі оживили картини Ван Гога

Фото
Укрінформ
У паризькому музеї цифрового мистецтва L’Atelier des Lumières триває іммерсивна виставка за мотивами творчості художника Вінсента Ван Гога.

Як повідомляється на сайті музею, ця виставка розповідає про життя і творчість великого майстра й демонструє його знамениті роботи – від ранніх до створених в останні роки життя.

“Ця захоплююча виставка розкриває дуже емоційний, хаотичний і поетичний внутрішній світ Ван Гога, підкреслюючи постійну взаємодію світла й тіні в його роботах”, – зазначають організатори виставки.

Читайте також: Оголену “Мону Лізу” ймовірно створив Леонардо да Вінчі - експерти

Музей L’Atelier des Lumières відкрився у квітні 2018 року й розташувався в будівлі колишнього ливарного заводу. Роботи Ван Гога проектуються на його стіни в супроводі музики Клода Дебюссі та композицій Ніни Сімон.

Проект за творчістю Ван Гога створила компанія Culturespaces, а його режисерами виступили Джанфранко Яннуцці, Ренато Гатто і Массиміліано Сіккарді. Вони доповнили візуальну частину виставки пізнавальними коментарями про кожну роботу та про факти з життя художника.

Подорож виставкою триває 35 хвилин, протягом яких глядачі блукають світом Ван Гога. До експозиції виставки увійшли цифрові версії найвідоміших робіт майстра, зокрема “Соняхи” і “Зоряна ніч”.

Відвідати виставку можна до кінця 2019 року.

Виставка Ван Гога в Парижі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-