Джамала у фіналі нацвідбору Євробачення виконає нову пісню

Джамала у фіналі нацвідбору Євробачення виконає нову пісню

Відео
Укрінформ
Українська співачка, переможниця Євробачення-2016 Джамала планує у фіналі нацвідбору міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2019" виконати нову пісню Solo, написану спеціально для неї трьома американськими авторами.

Про це співачка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Я дуже рада, що зможу представити свою нову пісню Solo саме у фіналі Національного відбору на Євробачення. Це буде не тільки телевізійна прем’єра, але і перше виконання цієї пісні наживо", - зазначила Джамала.

Водночас вона нагадала, що торік у фіналі нацвідбору презентувала пісню "Крила".

"Враховуючи, що минулого року я так само вперше співала "Крила" у фіналі відбору, це вже стає чудовою традицією", - підкреслила виконавиця.

Інтернет- та радіопрем'єри синглу Solo відбулися 1 лютого.

Як повідомляв Укрінформ, національний відбір міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2019 стартував в Україні 9 лютого.

До першої трійки фіналістів увійшли співачка MARUV та гурти Brunettes Shoot Blondes і YUKO.

За результатами голосування глядачів і членів журі у другому півфіналі нацвідбору, що відбувся 16 лютого, найбільшу сумарну кількість балів отримали гурти Freedom jazz, ANNA MARIA, KAZKA.

Читайте також: Євробачення-2019: учасники другого півфіналу-

Загалом участь у нацвідборі брали 16 виконавців. У журі національного відбору цього року - Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов.

"Євробачення -2019" відбудеться в Тель-Авіві. Гасло конкурсу - "Dare to Dream (Дозволь собі мріяти)". У конкурсі братимуть участь артисти із 42 країн.

Учасник, який цього року представлятиме Україну, виступить у першому півфіналі "Євробачення" 14 травня. Другий півфінал відбудеться 16 травня, а фінал міжнародного конкурсу - 18 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-