Євробачення-2019: учасники другого півфіналу

Євробачення-2019: учасники другого півфіналу

Відео
Укрінформ
Уже 26 країн обрали своїх представників на Євробачення-2019.

До Євробачення у Тель-Авіві залишилося менше трьох місяців. Ми продовжуємо знайомити Вас з уже відомими конкурсантами 2019 року. Зустрічайте учасників другого півфіналу.

Читайте також: Євробачення-2019: учасники першого півфіналу

Австрія

Paenda з піснею «Limits»

Співачка та мультиінструменталістка Паенда (справжнє прізвище – Габріела Горн)  зробила собі ім’я на сцені зі складним електро-попом. Дівчина сама пише музику і слова, а також займається продюсуванням свого продукту.

Вірменія

Srbuk 

Вірменська співачка Србуі Саргсян більше відома за сценічним ім'ям Srbuk. У 2010 році дівчина зайняла друге місце вірменського шоу «Х-Фактор», а минулого року брала участь в українському шоу «Голос країни», де посіла четверте місце.

Латвія

Carousel з піснею «That Night»

Гурт “Carousel” складається з Sabine Žuga та Maris Vasilevsky. Вони працюють разом із 2015 року та виступають у стилі інді-поп.

Румунія

Ester Peony з піснею «On a Sunday»

Естер Піоні (справжнє ім’я Alexandra Creţu) – румунська співачка й автор пісень. Її пристрасть до музики з’явилася в дитинстві, коли вона жила з родиною в Монреалі (Канада). Популярною дівчина стала 2014 року завдяки виконанню каверів.

Албанія

Jonida Maliqi з піснею «Ktheju tokës»

36-річна Йоніда Малічі відома тим, що зображує Джульєту в албанській музичній версії "Ромео і Джульєтти" разом з Alban Skënderaj. Йоніда виступить на Євробаченні з піснею про емігрантів, які покинули свою рідну землю задля пошуку щастя на чужині. 

Північна Македонія

Тамара Тодевська

Тамара Тодевська вже виступала на сцені Євробачення від своєї країни у складі тріо у 2008 році, але цього разу Тамара буде виступати як сольна співачка. До речі, її сестра Тіана Дапчевіч також підкорювала сцену Євробачення. Це було у 2014 році у Копенгагені й Тамара тоді стала бек-вокалісткою своєї сестри.

Мальта

Michela Pace

Переможниця мальтійського талант-шоу «The X Factor» сімнадцятирічна Мікела Пач навчається в школі-консерваторії для дівчат у Вікторії. На проекті її тренером був Keith Debono, який співпрацює з Ira Losco, що представляла Мальту на пісенному конкурсі в 2002 та 2016 роках.

Нідерланди

Duncan Laurence

Дункан Лоренс (справжнє ім’я – Duncan de Moor) – 24-річний нідерландський співак, музикант, продюсер, який закінчив рок-академію в Тільбургзі, що на сході Нідерландів. В 2014 році Дункан брав участь у The Voice of Holland під своїм справжнім ім’ям. Він зміг дійти аж до півфіналу зі своєю наставницею IIse DeLange, яка у складі гурту The Common Linnets посіла друге місце на Євробаченні-2014.

Росія

Сергій Лазарев

Сергій Лазарев вже брав участь у Євробаченні у 2016 році з піснею «You Are the Only One». Тоді він посів третє місце.

Хорватія

Roko Blažević з піснею «The Dream»

Роко Блажевич вже встиг потрапити у скандал "з плагіатом". Його сценічний образ нагадує виступ на Євробаченні-2008 азербаджанського дуету Ельнура Гусейнова та Саміра Джавадзаде. Композиція «Мрія» була написана Жаком Ходеком, представником Хорватії на Євробаченні у 2017 році та з віршами Чарлі Мейсона (який написав «Повстань, як фенікс»). «The Dream» виконується англійською та хорватською мовами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-