У Тернополі стартував фестиваль повітряних куль

У Тернополі стартував фестиваль повітряних куль

Укрінформ
Фестиваль повітроплавання «Файне небо» розпочався зранку 15 лютого у Тернополі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Цей фестиваль сьогодні, на Стрітення, фактично завершує цикл туристично-розважальних подій, які ми розпочали на початку грудня у рамках проведення «Файного зимового містечка». Упродовж трьох днів тернополяни матимуть можливість помилуватися містом із висоти пташиного польоту, зробити селфі на повітряних кулях, повправлятися у точності, скидаючи з висоти мішки, намагаючись потрапити у ціль, розташовану на міському озері», – розповів кореспонденту агентства директор Тернопільського міського інформаційно-туристичного центру Тарас Ковальчук.

Читайте також: Тернопіль кличе на безкоштовні етноекскурсії

За його словами, сьогодні на Театральному майдані відбуватимуться показові польоти, підняття куль і подорож над містом та околицями. Завтра у програмі фестивалю – спортивні змагання із влучення у ціль з висоти 50 м.

Як повідомляло агентство, у Тернополі 1 грудня відкрилося «Файне зимове містечко», у рамках якого були облаштовані фотозони для туристів, тривали гастрофестивалі, ігри, конкурси, діяли ковзанки, снігові гірки, звучали виступи етнографічних колективів та окремих виконавців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-