Книжковий Арсенал номінували на премію Лондонського книжкового ярмарку

Книжковий Арсенал номінували на премію Лондонського книжкового ярмарку

Укрінформ
Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» побореться за премію Лондонського книжкового ярмарку International Excellence Awards 2019 у номінації «Літературний фестиваль».

Про це повідомили на сайті Мистецького Арсеналу з посилання на офіційний прес-реліз Лондонського книжкового ярмарку.

“Вперше цього року Лондонський книжковий ярмарок буде представлений на Книжковому Арсеналі кількома важливими подіями. Але починати співпрацю із номінування на таку почесну нагороду – це дуже приємно, хоча й несподівано для нас. Це свідчить насамперед про незалежну експертну оцінку, адже щороку у Лондоні відзначають найцікавіші явища у літературі, видавничій і бібліотечній справі. Ця номінація – результат роботи дуже багатьох людей – від тих, хто починав фестиваль, і тих, хто продовжує працювати над його унікальністю. Це велика подяка команді Мистецького Арсеналу, але й усім нашим партнерам і учасникам, особливо Британській Раді в Україні, з якою протягом останніх трьох років втілюємо надзвичайні проекти”, – прокоментувала генеральна директорка Мистецького Арсеналу Олеся Островська-Люта.

Читайте також: Книги - наша м'яка сила, якою ми можемо завоювати світ і здолати ворога

У номінації «Літературний фестиваль» разом із «Книжковим Арсеналом» за нагороду змагатимуться ще два фестивалі – Міжнародний літературний фестиваль в Утрехті (Нідерланди) та Міжнародний літературний фестиваль у Макасарі (Індонезія). Загалом у короткий список номінантів премії потрапили 26 країн.

Церемонія нагородження International Excellence Awards 2019 відбудеться 12 березня у виставковому центрі «Олімпія» в Лондоні. На церемонії також вручать Премію Лондонського книжкового ярмарку «За прижиттєві досягнення».

International Publishing Industry Excellence Awards – це міжнародна премія, заснована Лондонським книжковим ярмарком та Британською асоціацієї видавців, що має на меті продемонструвати світові досягнення й інновації видавничої справи.

Цього року "Книжковий Арсенал" відбудеться 22-26 травня у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-