У Києві засвітять серце, яке буде видно з усіх куточків міста

У Києві засвітять серце, яке буде видно з усіх куточків міста

Укрінформ
У столиці 14 лютого о 18-й годині на медіафасаді ТЦ "Гулівер" запалять серце площею майже 4 тисячі квадратних метрів. Як зазначають ініціатори, воно стане символом зізнання у любові до України.

Про це на прес-конференції в Укрінформі, присвяченій всеукраїнському флешмобу "Я люблю Україну", повідомила один із співорганізаторів акції Тетяна Атаджанова.

"На нашому найбільшому медіафасіді Києва, України і Європи ми засвітимо українське серце, яке буде майже 4 тис. кв метрів, і зізнаємося усі разом в любові до України. Будь-хто ввечері може побачити його з будь-якого куточка Києва і навіть з літаків, які ввечері пролітають над центром міста", – сказала Атаджанова.

Читайте також: У Києві стартував "Весільний марафон"

Акція пройде в рамках флешмобу "Я люблю Україну", до неї можуть долучитися всі охочі, прийшовши о 18-й годині до ТЦ "Гулівер", що на вулиці Басейній в Києві .

Окрім цього, за словами українського спортивного журналіста, засновника Національного реєстру рекордів України Валентина Щербачова, під час акції буде зафіксовано український рекорд найбільшого зображення на електронних носіях.

Читайте також: Українські міністри розповіли, що для них любов

"Поки що я не бачу аналогів розміщення такого зображення на електронних носіях. Ми зафіксуємо рекорд за допомогою електронних приладів для нашої країни, а потім вже будемо говорити з Книгою рекордів Гіннеса. Всі, хто туди прийде сьогодні о 18 годині, стануть співучасниками цього національного рекорду", – зазначив Щербачов.

Як повідомляв Укрінформ, у День закоханих стартував всеукраїнський флешмоб "Я люблю Україну", в рамках якого всі охочі можуть записати зізнання в любові своїй країні та розмістити його в Facebook на сторінці спільноти "Спільна перемога".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-