У Києві стартував

У Києві стартував "Весільний марафон"

Фото
Укрінформ
Міністр юстиції Павло Петренко дав старт "Весільному марафону", який проводять у столиці з нагоди Дня Святого Валентина.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, марафон відбувається у Центральному відділі державної реєстрації шлюбів міста Київ.

Першими в день "Весільного марафону" одружилися молодята Олександра та Андрій, котрим міністр юстиції вручив свідоцтва про шлюб. Петренко побажав новому подружжю, "щоб через 50,60, 100 років ваша сім’я так само базувалася на основному: рівності, близькості та коханні", – сказав Петренко.

Читайте також: Українські міністри розповіли, що для них любов

У спілкуванні з журналістами він додав, що минулого року в день Святого Валентина в Україні одружилися 2400 пар. Міністр висловив сподівання, що цього року буде встановлено новий рекорд.

У рамках "Весільного марафону" заплановано святкова анімація до Дня святого Валентина, а також – розпис одночасно шести пар у рамках проекту "Ювілейне весілля".

Читайте також: У День закоханих в Києві можна буде одружитися до опівночі

Передбачається, що 14 лютого прийом заяв про шлюб та проведення державної реєстрації триватиме до опівночі у визначених ДРАЦСах в областях та у місті Києві, з переліком яких можна ознайомитися на сайті Міністерства юстиції.

Петренко відкрив "Весільний марафон" у столиці / Фото: Овсяннікова Юлія. Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-