У Лос-Анджелесі вводять заборону на продаж виробів з хутра й шкіри

У Лос-Анджелесі вводять заборону на продаж виробів з хутра й шкіри

Укрінформ
Міська рада Лос-Анджелеса ухвалила рішення заборонити з початку 2020 року продажі в межах міста продукції, яка містить натуральне хутро й шкіру.

Під заборону потрапить широка лінійка товарів – від шуб до навушників, повідомив у середу місцевий телеканал CBS Los Angeles.

"Міська рада Лос-Анджелеса попередньо ухвалила розпорядження, яке забороняє продаж і виготовлення хутра в межах міста", - йдеться в повідомленні.

Як уточнюється, під заборону потраплять усі вироби, де є хутро чи натуральна шкіра, в тому числі, сумки, взуття, головні убори, навушники та ювелірні прикраси. Нові правила починають діяти з 1 січня 2020 року.

Читайте також: У магазинах і кафе вітатимуть людей, які не носять хутро

Тепер Лос-Анджелес стає найбільшим містом у Сполучених Штатах, де діє така заборона. Подібні правила вже прийняті в Сан-Франциско, Берклі та Західному Голівуді.

Водночас, нові норми в Лос-Анджелесі мають кілька винятків. Так, можна продавати хутро тварин, які були вбиті на полюванні відповідно до ліцензії штату Каліфорнія. Виключення стосуються також чучел тварин, передачі (не продажу) хутряних виробів у приватному порядку, продаж виробів, виготовлених до введення заборони тощо.

Читайте також: У світі диких тварин поменшало на 60%. А що в Україні?

При цьому, як пише видання, залишається незрозумілим, як такі обмеження можуть вплинути на економіку міста, оскільки ніхто не відстежував статистики продажів хутра і виробів з нього.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-