#UkraineIsYourDestination – на Берлінале відкрився Український стенд

#UkraineIsYourDestination – на Берлінале відкрився Український стенд

Укрінформ
На Європейському кіноринку, який проходить у межах Берлінського міжнародного кінофестивалю, розпочав роботу Український стенд «Ukrainian Films».

Про це повідомляється у Державному агентстві з питань кіно.

“Сьогодні, 7-го лютого, розпочинається один із трьох найважливіших кінофестивалів Європи – Берлінський міжнародний кінофестиваль «Берлінале». У рамках Європейського кіноринку (EFM), що є індустріальною платформою фестивалю, запрацював Український національний стенд з незмінним слоганом #UkraineIsYourDestination. Стенд розміщений в готелі Marriott під номером 118”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Німеччині стартував 69 Berlinale

Цього року український стенд прикрасила айдентика за мотивами робіт української народної художниці Марії Примаченко. Автором дизайну став Кирило Чичкан.

«Ми оновили дизайн, в якому використали творчість Марії Примаченко, таким чином підкреслюючи поєднання традицій і новаторства в українському кінематографі. На стенді, який цього року ще й збільшився у розмірах, кінопрофесіонали з усього світу можуть дізнатися про нові українські фільми та кінопроекти на різних стадіях виробництва, а також отримати інформацію про українську кіноіндустрію та знайти нових партнерів», – зазначив голова Держкіно Пилип Іллєнко, який очолив Українську делегацію на Європейському кіноринку.

Як зазначається, у рамках роботи стенду вже розпочалися робочі зустрічі українських кінопрофесіоналів з іноземними. Кожен охочий може ознайомитися з каталогом найновіших українських фільмів Ukrainian Films 2018/2019, презентаційними матеріалами про локації, сервіси, умови і можливості створення кіно у копродукції з Україною та промо-матеріалами окремих національних фільмів і студій.

Також на плазмовому екрані демонструється презентаційний ролик українських фільмів, створених за підтримки Держкіно у 2018-му році.

Європейський кіноринок триватиме до 15 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-