Миколаївські богатирі встановлять новий національний рекорд

Миколаївські богатирі встановлять новий національний рекорд

Укрінформ
На Миколаївщині відбудеться фестиваль Muromets Fest. В його межах планують встановити новий національний рекорд – одночасно перетягнути 8 вантажівок.

Про це сьогодні йшлося на прес-конференції фестивалю, повідомляє прес-служба Миколаївської ОДА.

«На Миколаївщині відбудеться масштабне свято сили і духу, поєднання традицій і сучасності – фестиваль Muromets Fest. На миколаївців чекають зустрічі з сучасними богатирями з Асоціації Стронгменів України, серед них і світовий рекордсмен Олег «Тягнизуб» Скавиш», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові приготували рекордний 150-літровий коктейль

Також, як зазначається, команда із чотирьох спортсменів планує встановити новий національний рекорд – перетягнути одночасно 8 вантажівок вагою по 8 тонн кожна.

Гості фестивалю зможуть спробувати власні сили у різноманітних активних розвагах – турнірах із боксу, дартсу, армреслінгу та інших видах спорту. Організатори планують залучити до участі у фестивалі відомих українських виконавців.

Muromets Fest вперше пройшов минулого року у Києві. Організатори зазначають, що планують зробити його проведення щорічним у столиці.

Крім того, протягом року організовуватимуться виїзні заходи у різних регіонах країни. Перший виїзний Muromets Fest відбудеться саме у Миколаєві вже у березні.

Фото: Народна правда

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-