У столиці вперше пройде фестиваль фотокниг

У столиці вперше пройде фестиваль фотокниг

Укрінформ
У Києві 9 лютого відбудеться перший Фестиваль фотокниг, на якому свою продукцію представлять українські й зарубіжні видавництва, галереї та книгарні.

Про це йдеться на сторінці зустрічі у Facebook.

“Цей фестиваль – для тих, хто цінує або цікавиться художньою фотографією, сучасною та класичною. Хто хоче погортати сторінки різноманітних книжок з творами фотомистецтва, зібраних в один день в одному місці, або придбати книгу, собі чи у подарунок. Хто хоче поспілкуватися безпосередньо із видавцями цих книг та фотографами. Хто хоче послухати тематичні лекції або долучитися до інших подій, що пройдуть в межах фесту”, – повідомляють організатори.

Читайте також: “Озброєні та небезпечні” – у Києві показали серіал у формі виставки

Центральною подією фестивалю стане масштабний ярмарок. У ньому візьмуть участь видавництва "Артбук", РОДОВІД, ARTHUSS, BOOKSHA, IST Publishing, галерея “Артсвіт”, книжкові крамниці “Палатка”, Українська візуальна книга, Resident book, The Bookstore та інші.

Також у межах фестивалю пройде низка лекцій, презентацій, та зустрічей з мистецтвознавцями, видавцями і дослідниками на тему фотокниг і мистецтва фотографії загалом. Крім того, відбудеться відкриття виставки японського фотографа Хірано Такаші, яку він присвятив своїй бабусі Ацуко. Подивитися її можна буде до 10 лютого.

Фестиваль фотокниг проходитиме протягом усього дня 9 лютого у креативному просторі IZONE. Із повною програмою фестивалю можна ознайомитись на його офіційному сайті. Вхід на подію вільний.

Фото: fotoafisha.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-