Поштомат із подарунками на ВДНГ потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Поштомат із подарунками на ВДНГ потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Укрінформ
Комісія Книги рекордів Гіннеса офіційно визнала автоматизований поштомат, встановлений на території київського ВДНГ, найбільшим на планеті.

Про це йдеться у прес-релізі.

Рекордний поштомат містить 1182 комірку. Він працював із 22 грудня по 14 січня на різдвяному ярмарку «Корпорація подарунків» на ВДНГ. У комірках зберігалися безкоштовні подарунки – набори цукерок, подарункові сумки, книги – які отримали 1400 дітлахів.

Читайте також: На фестивалі різдвяних піснеспівів в Острозькій академії встановили рекорд України

Розробив цей поштомат український бізнес-акселератор OmniCampus, який працює у напрямку технологій для автоматизації в ритейлі та логістиці. Експерти Книги рекордів Гіннеса нагородили компанію сертифікатом «Найбільша станція постамат (автоматизованих комірок) в світі».

«Проект на ВДНГ був настільки успішним, що батьки вже поза його рамками приносили подарунки і просили зробити дітям свято. Наступного року OMNIC запустить автоматизовані точки видачі подарунків у своїх регіональних офісах – в Лос-Анджелесі, Сан-Франциско, Мінську, Москві та Любліні», – говорить регіональний директор компанії OMNIС Анна Снітко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-