Канадці ламають голову над загадковою сніговою творчістю у Монреалі

Канадці ламають голову над загадковою сніговою творчістю у Монреалі

Фото
Укрінформ
На засніженому штучному каналі у канадському Монреалі цього тижня з’явилося рукотворне зображення величезного ведмедя.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, користувачі соціальних мереж вже кілька днів дискутують про те, яким чином у ведмедя з’явився пупок, з огляду на відсутність слідів, які вели б до нього.

Величезні розміри зображення - щонайменше 4 метри завширшки - виключають можливість стрибка. Інша популярна версія - кілька кинутих сніжок, однак вона теж маловірогідна, адже потребує нелюдської точності.

Читайте також: Поблизу столиці Канади стався землетрус

Дехто висловлює думку, що автор зображення використав дрон, у той час, як інші стверджують, що обриси ведмедя могли бути обмальовані навколо вже наявних слідів у снігу, залишених, приміром, птахом. Особливо відчайдушні не виключають і роль прибульців.

Нарешті, існує також версія, що для створення пупка було використано довгу клюшку. На цю думку наштовхує те, що ведмежі брови, схоже, також було намальовані на снігу подібним вигнутим предметом.

Прикметно, що зображення було створено поблизу відомого пішохідного мосту - популярної локації для фотографування на фоні каналу.

Наразі кілька відомих канадських ЗМІ шукають автори “снігового ведмедя”, однак поки що безуспішно. На жаль, до вечора п’ятниці вітри та снігопад знищили цей витвір, який так і не отримав свого авторства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-