Сири, вина, медовуха. У Вінниці відкрився ярмарок

Сири, вина, медовуха. У Вінниці відкрився ярмарок "Ukraine Kraft"

Укрінформ
У Вінниці розпочалась Всеукраїнська виставка-ярмарок "Ukraine Kraft", на якій вітчизняні крафтові виробники представили свою продукцію.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив організатор виставки – директор компанії «ТОП ФЕСТ Україна» Олег Безсмертний.

«Мета проведення таких виставок – познайомити українців, зокрема, вінничан, з крафтовою продукцією, просування крафтовоих брендів. Щоб люди могли скуштувати, скажімо, ексклюзивні сири вітчизняних виробників, які неможливо купити у супермаркетах. Робимо акцент на популяризації високоякісної продукції вітчизняних виробників, щоб люди про них знали і звикали до культури споживання найкращого, що пропонується на ринку», – розповів Безсмертний.

Читайте також: На Вінниччині вирішили перейти до ПЦУ 59 парафій

За його словами, участь у виставці беруть виробники крафтової продукції з 10 регіонів країни, здебільшого з центральних та західних областей. Вони представляють крафтові сири, вина, медовуху, солодощі, каву, чай тощо.

Відвідувачі виставки мають нагоду продегустувати представлену продукцію, а за бажанням – придбати її. Триватиме "Ukraine Kraft" три дні – з п’ятниці по неділю – в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-