Турист заплатив майже 1 тис доларів за поїздку на таксі у Новій Зеландії

Турист заплатив майже 1 тис доларів за поїздку на таксі у Новій Зеландії

Укрінформ
5-хвилинна поїздку на таксі у новозеландському місті Веллінгтон обійшлась у 930 доларів туристу із Шотландії Джону Баретту.

Про це повідомляє місцевий портал Stuff.

“Шотландський турист, який заплатив 930 доларів за 5-хвилинну поїздку на таксі у місті Веллінгтон, повертається додому зі спустошеними кишенями”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє портал, 21 січня Джон Баретт із дружиною прибув на автобусі до залізничної станції новозеландського міста Веллінгтон, і вирішили взяти таксі до квартири, яка знаходиться неподалік вокзалу.

Читайте також: У Мадриді страйкують таксисти - поліція кранами розчищала магістраль

Коли пара приїхала до помешкання, на таблі було вказано, що поїздка коштуватиме менше 10 доларів. Однак, за словами шотландця, таксист закрив рукою апарат, який зчитував картку, і тому було не видно, скільки насправді з неї зняло грошей.

Не звернувши на це увагу, Баретт навіть залишив таксисту “чайових” за хороший сервіс.

Пізніше того ж дня пара не змогла розрахуватися у магазині, адже на картці виявилося недостатньо коштів. Тільки тоді Баретт, перевіривши рахунок, побачив, що таксист зняв 930 доларів.

За словами постраждалого пасажира, таксист міг помилитися, забувши натиснути на кому після цифри 9. Шотландець намагався знайти таксиста, аби владнати непорозуміння, однак йому це не вдалося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-