Ролик із вальсом під

Ролик із вальсом під "Щедрик" подивилися майже мільйон разів

Відео
Укрінформ
Опубліковане у Facebook відео з Українського балу у Відні з вальсом дебютанток у вишиванках під всесвітньо відому мелодію українського "Щедрика" набрало майже 1 мільйон переглядів.

Відеоролик з проведеного у 2018 році у Відні балу був опублікований на сторінці телепрограми "Час-Тime" Української служби "Голосу Америки".

Станом на 25 січня 2019 року відео переглянули 996 тис. раз. Воно стало одним з найбільш улюблених серед глядачів "Час-Тime" у 2018 році.

"Ця постановка може подобатися або ні. Як на мене, це чудова спроба донести світові, що "Щедрик" - це українська музика, і він універсальний, підходить навіть до вальсу. Смілива спроба показати оригінальність українців австрійській публіці", – прокоментував відео один зі співорганізаторів Українського балу Микола Габорій.

Як повідомляв Укрінформ, 16 лютого 2019 року в палаці Ауерспер у Відні пройде вже четвертий Український благодійний бал.

Дебютанти традиційно відкриють вечір полонезом та віденським вальсом. Далі всесвітньовідома оперна співачка Вікторія Лук’янець заспіває кілька композицій з молодим співаком – українським бас-баритоном, учасником Зальцбурзського фестивалю у складі Концертної спілки хору Віденської державної опери Петром-Павлом Ткаленком.

Читайте також: На столичному вокзалі 200 хористів заспівали “Щедрика”

Музика на балу звучатиме у виконанні відомого австрійського оркестру Ziehrer Hofball Orchester, який добре розуміється на бальних традиціях і неодноразово супроводжував віденські бали.

Чемпіони Австрії зі спортивно-бальних танців 2016 року маріупольці Костянтин та Надія Панченко виконають показові номери, а також вчитимуть гостей танцювати під час майстер-класів.

Після офіційної програми, яка триватиме близько години, та другого танцю дебютантів на паркет вальсувати будуть запрошені всі гості балу.

Минулого року близько 550 гостей балу мали змогу насолодитися українською культурою у поєднанні з бальними традиціями. Цього року серед гостей також очікуються VIP-персони з України й Австрії, представники бізнесу і дипломати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-