Луї Гаррель, Одрі Тоту і Гаспар Ульєль.

Луї Гаррель, Одрі Тоту і Гаспар Ульєль. "Вечори французького кіно" оголосили програму

Укрінформ
14-й фестиваль "Вечори французького кіно" стартує 31 січня у найбільших містах України. До програми увійшло п'ять картин за участю таких зірок, як Луї Гаррель, Гаспар Ульєль, Одрі Тоту, Стейсі Мартін, Летиція Каста та Лілі-Роуз Депп.

Про це повідомляє кінокомпанія Артхаус Трафік.

Відкриє фестиваль хіт французького прокату – комедія "Щось не так з тобою" П'єра Сальвадор, яка була відзначена премією спільноти драматичних авторів і композиторів (SACD) на Каннському кінофестивалі та закривала 9-й Одеський кінофестиваль.

Також на фестивалі покажуть драму "Один король – одна Франція", присвячена подіям Великої французької революції. У фільмі знялися Гаспар Ульєль, Адель Енель та Луї Гаррель, який зіграв Робесп'єра.

Читайте також: Леді Гага, Крістіан Бейл і “Рома”. Оголосили переможців кінопремії “Вибір критиків”

Крім того, на "Вечорах французького кіно" демонструватиметься режисерська робота Гарреля –  трагікомедія про любовний трикутник "Чесний чоловік". Головну роль виконав сам Луї Гаррель, поділивши знімальний майданчик з Летицією Каста та Лілі-Роуз Депп.

Ще одна стрічка програми – драма "Аманда" з Венсаном Лакостом і Стейсі Мартін. Вона була вперше представлена в рамках Венеціанського кінофестивалю, отримавши премією Laterna Magica. Також на гостей фестивалю чекає комедія "Гаспар їде на весілля" з Феліксом Моаті – історія хлопця, який пропонує незнайомій попутниці зіграти роль його дівчини на весіллі батька .

"Вечори французького кіно" пройдуть у Києві з 31 січня до 6 лютого. Впродовж лютого фестиваль також відбудеться у Харкові, Львові, Одесі, Дніпрі, Сумах, Чернівцях, Вінниці, Маріуполі, Запоріжжі та Рівному. Фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-