Фанату

Фанату "Месників" покажуть четвертий фільм до прем'єри

Укрінформ
В Австралії живе шанувальник Marvel на ім'я Олександр, який помирає від раку і може не дожити до квітня, на який запланована світова прем'єра фільму "Месники: Кінець гри" .

У цьому зв'язку Disney допоможе йому побачити фільм «Месники: Кінець гри» до прем'єри, повідомляє oKino.ua.

5 січня Олександр зв'язався із сайтом Reddit під іменем alexander_q, де виклав публікацію під заголовком «Помру до квітня. Мій Кінець гри». Публікація швидко стала вірусною. Багато позначали у Reddit акаунти режисерів «Месників» Ентоні і Джо Руссо, аби достукатися до творців фільму, уточнює Digital Spy.

«Рак печінки, рак ротової порожнини, недостатність кісткового мозку. Ймовірно, буду мертвий до квітня. Чув, що раніше іншим вмираючим вдавалося подивитися фільми до прем'єри. Чи можу я теж?.. Я не дитина, і у мене немає трагічної історії. Я просто звичайний хлопець. Мені 33 роки. Три роки тому я втратив свою сестру через рідкісне генетичне захворювання, яке, як з'ясувалося, є й у мене... Думав, доживу до квітня, але навряд чи», - написав Олександр.

Читайте також: Marvel виклала у Мережу перший трейлер четвертих "Месників"

«Австралія — маленьке місце. І з'ясувалося, я знаю хлопця, який знає хлопця, який дружить із Крісом Гемсвортом. Думаю, вони зателефонували йому сьогодні ввечері від мого імені», — написав Олександр пізніше.

А потім додав: «Disney зв'язалися зі мною, і зараз ми обговорюємо варіанти. Я плакав, коли читав лист. Це все, на що я сподівався, і я зобов'язаний усім вам».

Також Олександр хотів би подивитися восьмий сезон «Ігри престолів» до офіційного виходу. Це буде його наступна кампанія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-