Літак з бойовика

Літак з бойовика "Нестримні" базуватиметься у Рівному

Фото
Укрінформ
У міжнародному аеропорту «Рівне» тепер базуватиметься літак, який знімався в бойовику «Нестримні» разом з Сільвестром Сталоне, Джеймсом Стейтеном та іншими відомими акторами.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє начальник управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА Федір Мисюра.

«Killa - таке ім'я отримав літак - з українською реєстрацією вже приземлився в ОКП "Міжнародний аеропорт Рівне'". Це вже другий літак ТзОВ «Авіаційна компанія "Елерон", який базуватиметься в нашому місцевому аеропорту. Killa не просто літак, а «зірка» Голлівуда, адже знімався разом з Сільвестром Сталоне, Джеймсом Стейтеном та іншими відомими акторами у Expandables (Нестримні). Найближчим часом до цієї навіженної парочки прибуде підтримка. Третій літак на підльоті» – зазначив Мисюра

Як повідомляло агентство, міжнародний аеропорт "Рівне" у цьому році надаватиме транспортні послуги.

Летовище уклало договір з авіаційної компанією "ЕЛЕРОН" про базування літаків та роботу вантажно-транспортних перевезень з аеропорту.

Загалом тут базуватимуться три літаки, які перевозитимуть вантажі по Україні та за кордон.

Читайте також: “Житлова машина” Баухаусу вирушила у всесвітню подорож

Міжнародний аеропорт "Рівне" знаходиться на відстані 8 км від обласного центру. Біля летовища проходять автомобільні магістралі. Аеропорт має дві злітно-посадкові смуги.

На його території розташовані представництва авіакомпаній, пункт митного контролю, прикордонний пост, служба перевезень, зал офіційних делегацій.

Фото: Федір Мисюра, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-