Оголошені учасники національного відбору на Євробачення-2019

Оголошені учасники національного відбору на Євробачення-2019

Укрінформ
Телеканали UA:Перший та СТБ оголосили імена півфіналістів національного відбору на участь у пісенному конкурсі “Євробачення-2019”.

Про це повідомляє прес-служба UA:Перший.

За право виступити в конкурсі, який цього року відбудеться у Тель-Авіві, поборються 16 учасників. Серед них – гурти Braii, Freedom jazz, KAZKA, YUKO, The Hypnotunez, Brunettes Shoot Blondes, ЦеШо, ANNA MARIA, BAHROMA, LETAY, KHAYAT, а також виконавці LAUD, TAYANNA, VERA KEKELIA, Ivan NAVI та КiRA MAZUR.

Читайте також: Євробачення-2019: хто увійшов до складу журі українського нацвідбору

"Національний відбір знов тішить дуже якісним складом виконавців і абсолютно різними жанрами. Традиційно до нас прийшли нові, молоді й цікаві артисти, зі своїм музичним баченням і вже сформованою популярністю. Є серед учасників і ті, кому минулого року на етапі кастингу удача не усміхнулася. Приємно, що вони не склали рук, а прислухалися до наших порад і використали цей рік, аби підготуватися максимально якісно і професійно", – зазначив музичний продюсер національного відбору Руслан Квінта.

Традиційне жеребкування, яке визначить порядок виступів конкурсантів у півфіналах, відбудеться 22 січня.

Півфінали національного відбору-2019 відбудуться 9 та 16 лютого, а фінал пройде 23 лютого. Транслювати концерти у прямому ефірі будуть на телеканалах UA:Перший і СТБ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-