Комедія з Роговцевою та Корогодським виходить у прокат 3 січня

Комедія з Роговцевою та Корогодським виходить у прокат 3 січня

Відео
Укрінформ
Сімейна авантюрна комедія "11 дітей із Моршина" виходить в український прокат 3 січня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Фільм створений компанією Solar Media Entertainment за підтримки Міністерства культури України. У широкий кінотеатральний прокат стрічка вийде за підтримки Держкіно", - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, фільм розповідає про те, що, за легендою, Моршин був заснований на місці падіння метеорита, багатого на рідкісний метал - осмій. Бажаючи заробити легкі гроші, управителька ТРЦ Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об’єктом. Все б нічого, якби на її шляху не з’явилися 11 дітей із Моршина. Згуртувавшись заради єдиної мети, вони розпочинають боротьбу з несправедливістю.

Режисер стрічки - Аркадій Непиталюк. Продюсер - Сергій Лавренюк. Саунд-продюсер - відомий музикант Сергій Бабкін, який добирав всю музику для фільму, а також написав саундтрек.

У фільмі знімалось чимало зіркових акторів: Ада Роговцева, Володимир Горянський, Гарік Корогодський, Ольга Фреймут, Олександр Скічко, Олена Лавренюк, Анатолій Анатоліч, Сергій та Сніжана Бабкіни, Ксенія Жданова, Олександр Піскунов, Людмила Смородіна, Людмила Єфименко, Лєра Дідковська, Віталіна Біблів, Назар Задніпровський. І, звичайно ж, 11 дітей.

Читайте також: Держкіно дасть гроші на фільм-казку "Джура-Королевич"

"Від початку ми задумували дитячу історію, але потім зрозуміли, що дітям у будь-якому віці цікаво взаємодіяти з дорослими, копіювати їх або ж доводити свою точку зору. В результаті ми отримали добре кіно, побудоване на загальнолюдських цінностях, таких як дружба, щирість, традиції, взаємодопомога, чесність, відданість і справедливість. Тож у січні вас чекає добре сімейне кіно для всієї родини", - зазначає режисер фільму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-