Перша леді зводила 150 дітей на фільм

Перша леді зводила 150 дітей на фільм "Пригоди S Миколая"

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Марина Порошенко разом із 150 дітьми з особливими освітніми потребами та дітьми військовослужбовців з Київщини переглянули в кінотеатрі новий український фільм "Пригоди S Миколая".

Перед показом фільму діти також отримали солодкі подарунки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні ми проводимо наші традиційні зустрічі в рамках проекту Фонду Порошенка "З теплом у серці" і зустрічаємося напередодні Дня святого Миколая з дітьми з особливими освітніми потребами і дітьми наших захисників із Київщини. Ми запросили дітей на перегляд нової української стрічки "Пригоди S Миколая", - розповіла перша леді журналістам.

Вона висловила сподівання, що фільм сподобається дітям, адже кінострічка, за її словами, новорічна, святкова, з національним гумором і дуже близька для сприйняття українським дітям.

Крім того, Марина Порошенко зазначила, що незабаром діти з особливими освітніми потребами та діти захисників України, але вже з різних регіонів держави, матимуть можливість відвідати святкові заходи біля новорічної ялинки у палаці "Україна".

Водночас дружина Президента побажала, щоб прийдешні святкові дні пройшли для кожного українця в атмосфері тепла, добра і любові, а новий 2019 рік став для дітей України успішним та радісним, коли вони відчують себе щасливими і захищеними.

"Я мрію про те, щоб новий 2019 рік для дітей України став успішним і радісним, і щоб вони відчували себе в новому році захищеними і щасливими. І мирного неба нам усім над головою", - підкреслила перша леді.

Читайте також: У Волновасі Марина Порошенко вручила ключі від квартир 14 дітям-сиротам

Як повідомлялося, український фільм "Пригоди S Миколая" режисера Семена Горова - це комічна зимова історія про віру в казку, про те, що дива можуть змінити життя на краще, подарувати радість, дружбу і кохання. Стрічка вийшла в український прокат 13 грудня. Планується, що її покажуть на 25 екранах 146 кінотеатрів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-