У Миколаєві запрацювала майстерня Святого Миколая

У Миколаєві запрацювала майстерня Святого Миколая

Укрінформ
У Миколаєві з ініціативи студентів запрацювала майстерня Святого Миколая, яка має на меті створити 2 тисячі подарунків для першокласників.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили організатори проекту - студенти Української академії лідерства.

"Протягом тижня у нас працюватиме Майстерня Святого Миколая. Кожен день тут буде тематичним і унікальним. До прикладу, один день тут спілкуватимуться тільки англійською, на другий - лунатиме поезія і музика і таке інше. А ще триватиме вирізання формочок з фетру, прикріплення ниточок, пакування печива і фінальне оформлення подарунку — кожному знайдеться заняття. А в результаті ми всі разом створимо 2000 різдвяних подарунків для дітлахів перших класів з шкіл та інтернатів міста", - розповів керівник проекту Святослав Гоголь.

За його словами, сюди можуть прийти всі бажаючі, щоб допомогти виготовити подарунок своїми руками. До нього також входитиме книжка "Компас помічника Святого Миколая" з завданнями, які необхідно виконати дітям, щоб стати справжніми помічниками Святого Миколая. А ще солодощі та соки.

Читайте також: На Закарпатті влаштують перший гірський похід Миколайчиків

Крім того, студенти академії лідерства кілька днів ходитимуть по школах і розповідатимуть першокласникам, хто такий Святий Миколай, що це за свято і чому потрібно слухати батьків і бути чемними.

Кульмінацією проекту стане відкриття Резиденції Святого Миколая 15 грудня, де малеча зустрінеться з відомим персонажем, матиме змогу пройти святковий лабіринт і весело провести час. А ввечері на всіх бажаючих чекатиме концертна програма, яка поєднає традиції і нестандартний погляд студентів на святкування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-