Представниця України розповіла, з чим їде на дитяче Євробачення

Представниця України розповіла, з чим їде на дитяче Євробачення

Відео
Укрінформ
Українська делегація дитячого "Євробачення-2018" у неділю вирушає до Мінська, де нашу країну представлятиме 11-річна Даріна Красновецька з піснею "Say love".

Напередодні вильоту до столиці Білорусі юна співачка разом зі своєю командою на прес-конференції розповіли про підготовку до пісенного конкурсу та поділилися своїми очікуваннями, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Легкий мандраж перед від’їздом звичайно є. Переживаю не стільки за виступ, скільки за переліт, бо ще ніколи не літала", - сказала Красновецька.

Вона також розповіла, що вже ознайомилася з виступами учасників дитячого "Євробачення-2018", але не стала нікого виділяти.

"Я переглядала виступи кожного учасника. Не можу сказати, що в мене є якийсь конкретний конкурент, адже кожний учасник по-своєму цікавий", - зазначила представниця України на Дитячому Євробаченні-2018.

Читайте також: У Євробаченні-2019 візьмуть участь 42 країни

А ще Красновецька розповіла, що їй дуже сподобався процес підготовки до міжнародного пісенного конкурсу.

"Незважаючи на те, що це важка робота, було дуже цікаво. Найважче було знімати музичне відео. Але насправді було дуже круто і навіть не знаю, як це описати", - сказала вона.

Розкривати секрети свого образу Красновецька не стала, сказала лише, що виступатиме в білому комбінезоні.

"Я розраховую і вірю в те, що ми здобудемо перемогу. Але найважливіше донести світу наш меседж - любов це єдиний шлях, який врятує нас всіх, треба до неї йти. Якщо ми це зробимо класно, правдиво, то перемога обов’язково буде за нами", - переконаний співавтор пісні "Say love" Михайло Клименко.

У свою чергу голова української делегації Дитячого Євробачення-2018 Оксана Скибінська поінформувала про правила голосування.

"Перший етап голосування розпочнеться 23 листопада і триватиме до 25 листопада. У ці дні кожен охочий зможе віддати свій голос за фаворита дитячого "Євробачення-2018", переглянувши відео з репетицій та відеокліпи всіх учасників. Проголосувати можна буде мінімум за трьох і максимум за п’ятьох конкурсантів", - зазначила вона.

Другий етап голосування відбудеться безпосередньо під час фіналу і розпочнеться одразу після останнього конкурсного виступу.

Підсумки глядацького онлайн-голосування складуть 50% загального результату конкурсантів. Іншу половину балів учасники отримають від професійного журі.

Скибінська зауважила, що відмінністю від дорослого Євробачення є те, що кожен зможе голосувати за свою країну.

Фінал дитячого "Євробачення-2018" пройде 25 листопада в Мінську на "Мінськ-Арені". Участь у пісенному конкурсі візьмуть 20 країн.

Фото: 1tv.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-