У Китаї пес 83 дні чекає на трасі, де загинула хазяйка

У Китаї пес 83 дні чекає на трасі, де загинула хазяйка

Відео
Укрінформ
У китайському окрузі Хух-Хото (внутрішня Монголія) на автотрасі посеред дороги чатує собака, хазяйка якого загинула в цьому місці.

Про це повідомляє ВВС.

Власниця пса загинула 21 серпня. Відтоді нещасного собаку кожного дня бачать у цьому місці. Люди намагаються допомогти тварині, яка сидить на трасі з пожвавленим рухом, проте пес тікає.

"Водії часто дають собаці трохи їжі, але коли ми виходимо з машини, вона тікає. Стосунки собаки з власницею були дуже близькими. Після того, як власниця загинула, ця маленька собачка просто залишилася охороняти це місце. Кожного дня вона на дорозі, я завжди бачу її. Стосунки між людиною та собакою настільки справжні", - розповів один із водіїв таксі.

Читайте також: У США пес навчився кататися на ковзанах

Це не перший випадок, коли собака демонструє відчайдушну вірність померлому хазяїну. У 1920-х роках у Японії став знаменитим пес породи акіта-іну на ім'я Хатіко, щодня зустрічав свого власника на залізничному вокзалі. Після смерті хазяїна пес продовжував ходити на вокзал ще 9 років. Коли пес помер, йому встановили пам'ятник, який зруйнували під час Другої світової, але відновили в 1948 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-