Українські документальні фільми 2017-2019 років зібрали у каталог

Українські документальні фільми 2017-2019 років зібрали у каталог

Укрінформ
Держкіно та кінофестиваль Docudays.UA презентують четвертий каталог українських документальних фільмів.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"До нового каталогу увійшли фільми та кінопроекти 2017–2019 років випуску, а також роботи, що перебувають зараз на етапі розробки і виробництва. Окрім того, у каталозі опубліковано інформацію про незалежних продюсерів та продюсерок, продакшн-компанії, кіно- та телестудії, які займаються виробництвом документального кіно, про кінофестивалі, що працюють із документальними фільмами, і про дистриб'юторів неігрового кіно в Україні", - ідеться в повідомленні. 

Завантажити каталог можна за посиланням

Як зазначається, видання каталогу підготовлене Міжнародним кінофестивалем документального кіно Docudays.UA за підтримки Держкіно та Посольства Швеції в Україні. 

Читайте також: Фільм "Гірська жінка: на війні" отримав премію Гамбурзького кінофестивалю

   

Перше таке видання було представлене на 22-му Міжнародному фестивалі документального кіно Sheffield Doc/Fest, де відбулася презентація сучасної української документалістики Keep Calm and Shoot in Ukraine. І за три роки, відколи видається каталог, команда Docudays UA провела близько десятка його презентацій на найбільших кінофестивальних форумах: британському Sheffield Doc/Fest, німецькому DOK Leipzig, на фестивалі документального кіно в Їглаві та Visions du Reel у Ніоні.

Цьогорічна перша зупинка нового каталогу - фестиваль у Лейпцизі. Стежте за актуальними новинами на сайті: Docudays.UA: docudays.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-