Чілдрен Кінофест–2019 вже приймає заявки на конкурс

Чілдрен Кінофест–2019 вже приймає заявки на конкурс

Укрінформ
Фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків "Чілдрен Кінофест" оголошує Третій конкурс короткометражок. 

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі кінофестивалю.

"До участі приймаються стрічки, створені молодими людьми у віці від 7 до 14 років. Десять фільмів-фіналістів будуть показані в містах учасниках-фестивалю 8 червня, а переможці отримають нагороди", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, для подачі роботи потрібно завантажити готове відео на один із безкоштовних онлайн-сервісів і заповнити заявку на сайті.

Всі умови та правила участі у конкурсі - за посиланням

Прийом заявок відкрито з 22 жовтня 2018 року до 21 квітня 2019 року включно. Кожен учасник може подати на конкурс до 5 робіт. Десятка фіналістів, обрана селективною комісією, буде оголошена 20 травня 2019 року. Десять фільмів-фіналістів покажуть в містах-учасниках фестивалю у рамках VІ "Чілдрен Кінофесту".

9 червня під час церемонії закриття фестивалю буде названо переможців конкурсу: Найкращий український дитячий фільм, який отримає почесний диплом та нагороду у розмірі 20 000 грн, Приз глядацьких симпатій, що отримає 10 000 грн та Найкращі дитячі фільми у категоріях 7-10 та 11-14 років, які будуть нагороджені дипломами та отримають по 5 000 грн.

У 2017-2018 роках у рамках "Чілдрен Кінофесту" вдруге відбувся конкурс фільмів, знятих дітьми. До участі у конкурсі було подано понад 150 заявок з усієї України, а переможцем стала 12-річна Надія Бабаніна з Дніпра з фільмом "Качка на ім'я Бабіліна".

Читайте також: Прем’єра українського фільму "Фокстер і Макс" відбудеться навесні 2019 року

У 2018 році Фестиваль кіно для дітей та підлітків "Чілдрен Кінофест" відбувся у 22 містах і зібрав понад 42 тисячі глядачів. У 2019 році фестиваль триватиме в Україні з 31 травня по 9 червня.

Генеральні партнери фестивалю: Представництво Європейського Союзу в Україні, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), Державне агентство України з питань кіно. Організатор фестивалю - компанія Артхаус Трафік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-