На Закарпатті назвали найкращі вина та коньяки країни

На Закарпатті назвали найкращі вина та коньяки країни

Укрінформ
Комісія Укрвинпрому сьогодні презентувала переможців у близько 20 номінаціях серед українських  виробників вин та коньяків.

Кращих визначали спеціалісти корпорації на закритій дегустації, де кожен напій був зашифрований. Контрольні закупи робили у торгових мережах.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив гендиректор корпорації Укрвинпром  Володимир Кучеренко.

“Ми  здійснили контрольні закупівлі в торгових мережах винної та коньячної продукції українських виробників і визначили найкращих на закритій дегустації, де кожен зразок був зашифрований”, - повідомив Кучеренко.

За його словами, результати у номінаціях (їх близько 20) оприлюднять на Національному винному форумі, що пройде на початку листопада в Києві.

Проте директор Укрвинпрому назвав кілька переможних позицій.

Читайте також: У Києві знову заборонили “нічний” алкоголь

Так, кращим ординарним білим сухим вином в Україні визнано Шардоне-Совіньйон виробництва ТОВ “Атлантіс”, червоним - “Каберне совіньйон “ ТОВ “Котнар-М”, рожеве  — “Розе” Шато Чизай. Кращі ігристі вина в країні виробляє ПрАТ “Артвайнері”, а кращі ординарні коньяки - закарпатський та одеський коньячні заводи.

Директор Укрвинпрому додав, ui це ті напої, за якість яких дегустаційна комісія готова відповідати перед українським споживачем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-