Фільм Леннона і його дружини покажуть в українських кінотеатрах

Фільм Леннона і його дружини покажуть в українських кінотеатрах

Укрінформ
У кінотеатрах України 9, 11 та 13 жовтня до дня народження Джона Леннона (народився 9 жовтня 1940 року) покажуть відреставрований фільм, знятий музикантом та його дружиною.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі KyivMusicFilm.

"Джон Леннон та його дружина Йоко Оно в 1972 році випустили спільний фільм Imagine. Вони зафільмували процес запису однойменної платівки, а продюсер гурту, Філ Спектр, додав свою візуальну інтерпретацію композицій. До річниці дня народження Джона Леннона виходить оновлена версія фільму, що кадр за кадром була відреставрована з оригінальних матеріалів. Звук також не залишився поза увагою: володар трьох Греммі, Пол Хікс, зробив так, що під час перегляду глядач відчує себе у кімнаті разом із самим Джоном. Окрім Джона та Йоко у фільмі з'являються Джордж Харрісон, Фред Астер, Дік Каветт та Енді Ворхол", - ідеться в прес-релізі.

Читайте також: Вбивці Джона Леннона у десятий раз відмовили у звільненні - ЗМІ

Як зазначається, 9 жовтня, 21:00 фільм демонструватиметься в столичному кінотеатрі "Київ"; 11 жовтня, 20:00 - в мережі "Планета кіно" (Київ, Одеса, Львів, Харків); 13 жовтня, 16:00 - в кінотеатрі "Wizoria" (Київ, Полтава).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-