Скрипка готує презентацію вин під брендом “Країна мрій“

Скрипка готує презентацію вин під брендом “Країна мрій“

Фото
Укрінформ
Відомий український співак Олег Скрипка, який зайнявся виноробством, виготовив два види вина з урожаю закарпатських виноградників і планує продавати його під брендом “Країна мрій”.

Про це Скрипка повідомив у коментарі кореспонденту Укрінформу, перебуваючи на закарпатських виноградниках Шато Чизай.

“Ідея робити авторське вино з'явилася порівняно нещодавно. Я радий, що саме на Закарпатті ми зуміли її втілити. Цьогоріч на Шато Чизай ми зібрали 7 тонн винограду двох сортів - трамінер та піно нуар, із них вийде два сорти мого авторського вина - біле та рожеве, які ми презентуємо під брендом “Країна мрій”, - сказав Скрипка.

Олег Скрипка виготовив два авторські сорти вина / Фото: Гудак Сергій, Укрінформ

Він зазначив, що особисто збирав виноград разом із працівниками на виноградниках, сам відбирав грона для переробки. За словами Скрипки, уже розроблено етикетки на пляшки, наразі він чекає моменту, коли закорковуватиме пляшки зі своїм авторським вином.

“Наразі вино зріє на потужностях місцевого винзаводу, ми плануємо презентувати його в Києві, орієнтовно у листопаді”, - сказав Скрипка, додавши, що воно продаватиметься у винних бутиках та ресторанах країни під брендом “Країна мрій”.

Читайте також: Місцева влада спростовує підпал виноградників французького винороба на Одещині

Скрипка пояснив, що нове хобі - це його особистий внесок у розвиток культури вина в Україні. Скрипка прагне, щоб винна культура розвивалася в Україні, щоб українці сприймали вино як європейці - як продукт харчування, а не як алкогольний напій, щоб розбиралися у нюансах напою та уміли цінувати його смак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-