Інтернет-книгарня запустила безкоштовну доставку книг по Україні через Укрпошту

Інтернет-книгарня запустила безкоштовну доставку книг по Україні через Укрпошту

Укрінформ
Інтернет-книгарня Yakaboo запустила безкоштовну доставку книжкових замовлень до 11 тисяч відділень Укрпошти.

Про це повідомляє Укрпошта. 

"Одна з найочевидніших наразі проблем - доступність книги в регіонах. За даними Держстату, на початок 2018 року в Україні функціонують лише 131 книжковий магазин та 5 книжкових кіосків. Тож метою Yakaboo було зробити книги більш доступними, максимально спростити процес покупки", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, послуга доступна по всій території України у кожному відділенні Укрпошти. Безкоштовна доставка поширюється на всі товари інтернет-магазину, без мінімальної суми замовлення чи прихованих комісій.

"Враховуючи асортимент Yakaboo у понад 500 тисяч найменувань і 11 700 відділень Укрпошти по всій Україні, це справді важливий крок в рамках популяризації читання. Тепер книга стане більш доступною навіть в найбільш віддалених куточках країни", - зазначає Іван Богдан, генеральний директор Yakaboo.

Читайте також: В Міносвіти сказали, скільки часу треба на впровадження електронних підручників

На переконання заступника генерального директора з розвитку бізнесу Укрпошти Максима Рабіновича, відтепер всі українці можуть обирати, чим поповнити власну бібліотеку в книгарні із півмільйонним найменуванням книг - Yakaboo.

"Укрпошта безкоштовно доставить ваше замовлення у новій кобрендинговій упаковці у будь-який куточок України. Замовляй та забирай у найближчому відділенні головної пошти країни", - закликав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-