Ужгород отримає півмільйона на

Ужгород отримає півмільйона на "Дні нового кіно"

Укрінформ
Ужгород отримає від Українського культурного фонду грант у майже 500 тис. грн на реалізацію інноваційного культурно-мистецького проекту "Дні нового кіно",

Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.

"Договір про надання гранту виконавчому комітету Ужгородської міської ради на реалізацію проекту «Дні нового кіно» підписали напередодні заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак та в.о. виконавчого директора Українського культурного фонду Ірина Жиркова у приміщенні Українського культурного фонду в Києві... Загальний бюджет проекту – 499 840,00 грн", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в міськраді, проект «Дні нового кіно» передбачає три блоки: публічні кінопокази, міжнародну конференцію на тему “Спільне виробництво кіно в рамках транскордонного співробітництва” та спеціалізований скаут-тур для представників кіновиробничих підприємств. Він сприятиме побудові на Закарпатті сучасної кінематографічної структури. 

Його основними цілями є популяризація та пропаганда вітчизняного кінематографа; визначення шляхів, способів та тенденцій розвитку екранного мистецтва; ознайомлення представників вітчизняних та іноземних кіновиробників із кінематографічним потенціалом Закарпатської області; створення сприятливих умов для розвитку творчості у галузі екранних мистецтв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-