Порошенко подякував організаторам Воок Forum Lviv за

Порошенко подякував організаторам Воок Forum Lviv за "ринок свободи"

Фото
Укрінформ
Форум видавців у Львові відкриває нові можливості для вільного спілкування авторів, видавців, книгорозповсюджувачів і поціновувачів друкованого слова і став знаковою культурною подією не лише в Україні, але й у Європі.

На цьому наголосив Президент Петро Порошенко у вітанні учасникам та організаторам цього форуму, повідомляється на сайті глави держави.

“Щиро вітаю учасників 25-го - ювілейного - Форуму видавців, що став знаковою культурною подією України та Європи. Воок Forum Lviv відкриває нові можливості для вільного спілкування авторів, видавців, книгорозповсюджувачів і поціновувачів друкованого слова”, - зазначив Президент.

Робоча поїздка Президента до Львівської області/ Фото Михайла Палінчака

За його словами, “Ринок свободи” - наскрізна тема, яку репрезентує цьогорічний форум, - дуже влучно відображає зміст самого заходу та є надзвичайно актуальною для України.

Порошенко підкреслив, що протягом усіх років незалежності українці плекають ідею свободи як основоположну цінність могутньої і вільної Української держави та її громадян, однак у контексті російської агресії, що, за його словами, загрожує суверенітету України і становить смертельну небезпеку для майбутнього об’єднаної Європи, вона набула особливого смислу.

Читайте також: Останню книгу Любомира Гузара презентують на Форумі видавців у Львові

“Останнім часом ми остаточно усвідомили, чого вартує наша свобода і якою ціною ми відвойовуємо право жити у вільній демократичній країні”, - відзначив глава держави.

Президент подякував організаторам Форуму за багаторічну віддану працю та висловив переконання, що цьогорічний захід продемонструє унікальну програму читань, публічних розмов і заходів, які сприятимуть активному розширенню вітчизняного видавничого простору, міжнародних культурних зв’язків і реалізації креативних ідей у книговидавництві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-