У Києві презентували сферичний кінотеатр

У Києві презентували сферичний кінотеатр "Україна 360"

Фото, відео
Укрінформ
У рамках масштабного освітнього фестивалю "Маркет мов" у Києві презентували сферичний кінотеатр "Україна 360".

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, презентація та фестиваль проходять у центрі Києва на території від вулиці Прорізної до Майдану Незалежності.  

Державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко в коментарі Укрінформу повідомив, що проект "Україна 360" відзнятий в форматі 360 градусів у різних куточках України. 

"Ми цим проектом займаємося понад рік. І ми вирішили його презентувати саме на цьому заході, бо тут багато молоді і саме вона зможе відтестувати, як це працює. Відповідно, ми взяли сферичний кінотеатр, презентуємо додаток, сайт, покажемо, як то виглядатиме, працюватиме і як ми будемо просувати Україну", - зазначив Біденко. 

Він повідомив, що проект складається з кількох великих та малих фільмів тривалістю від 2 до 12 хвилин.

"Це ще тестова версія, ми хочемо, щоб якраз молодь тестувала цей проект", -  наголосив Біденко, підкреслюючи, що кожен із глядачів зможе залишити свої відгуки та поділитися враженнями від побаченого на сторінці "Україна 360" у Facebook.

"Нам треба умовно місяць, щоб велика кількість людей проглянула ці відео. Далі ми знаходимо вказані помилки, виправляємо їх і через місяць будемо за кордоном рекламувати", - повідомив Біденко.

Загалом біля сферичного кінотеатру вистачає охочих подивитися фільм про Україну, який презентують відвідувачам "Маркету мов". 

Як повідомила Укрінформу радник міністра інформаційної політики з питань міжнародної комунікації Марина Соботюк, окрім "Україна 360", відвідувачам "Маркету мов" пропонують також подивитися англійською мовою стрічку МІП "Дякую", "Крим. Спротив" та фільм "Бранці Кремля". 

За її словами, фестиваль проводиться Міністерством інформаційної політики України та проектом Lingva.Skills за ініціативою Студентської ради при МІП.

Освітній фестиваль «Маркет мов» у центрі Києва / Фото: Аніщенко Сергій, Сірик Анатолій. Укрінформ

"Цей фестиваль дає змогу поєднати міжнародну комунікацію і залучення молоді до вивчення мов", -  зауважила Соботюк.

Вона зазначила, що у процесі організації фестивалю було вирішено зосередитися на трьох мовах бізнесу - англійській, німецькій та французькій.

"Ми відправили листи до лінгвістичних вузів на території всієї України, а їх близько 80, написали також листи у всі посольства англомовні, франкомовні та німецькомовні, та запросили наших партнерів Lingva.Skills, які є співорганізаторами", -  розповіла Соботюк.

Таким чином, за її словами, на заході представлені близько 20 лінгвістичних шкіл з усієї України, які відгукнулися на запрошення. 

Читайте також: Бренд Ukraine NOW відкритий для всіх - Мінінформ

Окрім того, зауважила вона, відвідувачам "Маркету мов" пропонують відвідати локації шкіл, пройти тестування з іноземної мови, взяти участь у майстер-класах, знайти роботу за допомогою порад Державної служби зайнятості та навіть замовити церемонію одруження англійською мовою і одружитися, скориставшись послугою "Шлюб за добу", тощо.

Для відвідувачів заходу увечері відбудеться концерт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-